Box Music

OUT OF THE BOX MUSIC STATION

Bijtijds weg, opbouwen, soundcheck, optreden, afbreken en weer helemaal naar huis... dat is het leven van een band en dat alles omdat ze gewoon muziek willen maken en natuurlijk bekendheid willen vergaren. Uiteindelijk krijg je alleen maar meer optredens als mensen je kénnen.

Out Of The Box Music Station bied voor getalenteerde muzikanten een platform om in een twee uur durende uitzending zich te profileren. Het bereik is groot en beperkt zich niet uitsluitend tot de directe omgeving van het podium, maar strekt veel verder. Box Music heeft een behoorlijke schare luisteraars, maar niet alleen in Nederland. Ook Canada en in Californië (US) wordt op de donderdagavond afgestemd op Box Music! Hoe cool is dat?

Of het nu om Rock, Blues, Alternatief of mooie covers gaat, Box Music heeft ook voor jou zendtijd! Voorwaarde is wel dat je een ruime setlist hebt met kwalitatief goede (cd-)opnames. Je wilt je tenslotten wel van je beste kant laten zien toch?

Iets voor jou? Ga dan naar de website en meld je aan. We nemen dan spoedig contact met je op en plannen jouw programma in.