Wanneer je bij SC-Multimedia jóuw opnames of jóuw repetities hebt gedaan, horen wij graag wat jouw bevindingen waren.

Laat het ons weten middels het formulier hiernaast. Heb je suggesties? Ook dáár staan wij voor open en gaan we ook zeker iets mee doen… wij zijn er tenslotte voor jou!

Recensie / Review

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ton – Handsome Molly uit Beekbergen schreef op 22 juli 2020
Deze week voor het eerst de studio bij Ben ingedoken. Niet alleen prettig en daardoor motiverend, maar ook erg vakkundig. Hij begreep binnen de kortste keren hoe wij wilden klinken. De volgende dag al van 1 vd 3 nummers een eerste mix en de dag later zelfs al de definitieve mix!! Precies zoals we onze nieuwe single willen laten klinken (en daar hebben we hele andere ervaringen mee!). Naar ieders tevredenheid. Echt super. Hier gaan we zeker vaker gebruik van maken. Alle lof voor Ben.
Sjannien uit Cuijk schreef op 11 oktober 2019
We hebben een super leuke ervaring mogen mee maken namelijk mijn eerste officiële opname in een echte top studio Het eind resultaat is super mooi geworden de vervolg afspraken staan ook al gepland de muzikale producties van Ben zijn van super kwaliteit ook de sfeer rond om de studio en niet te vergeten de gastvrijheid en de goede zorg van Linda met de ooh zo heerlijke koffie is zeker een aanrader. Succes met de studio activiteiten en tot binnenkort. Muzikale groeten Sjannien.
Michel uit Hengelo schreef op 17 augustus 2019
Vandaag de hele dag opnames van 2 singles met DamagedX! Te gekke dag, mega gezellig en supergoeie service van vakman Ben. Wij komen zeker terug voor meer en hou onze site en de lokale radiostations in de gaten , daar zul je ze binnenkort voorbij horen komen!! Groet namens DamagedX. Michel

Contact

SC MULTIMEDIA
BEEKPAD 3
6961 DW EERBEEK
Tel 06-22496522
info@sc-multimedia.nl

    Partners

© 2023-2024  SC-Multimedia

Build by BoxWeb