Wanneer je bij SC-Multimedia jóuw opnames of jóuw repetities hebt gedaan, horen wij graag wat jouw bevindingen waren.

Laat het ons weten middels het formulier hiernaast. Heb je suggesties? Ook dáár staan wij voor open en gaan we ook zeker iets mee doen… wij zijn er tenslotte voor jou!

Recensie / Review

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

COLDSTED uit Neerbeek (Z-Limburg) schreef op 1 juli 2019
Op 24 en 25 juni 2019 heb ik zes tracks kunnen opnemen bij SC-Multimedia. Bijzonder gastvrije ontvangst en Ben heeft prachtige opnames gemaakt van de 6 tracks die ik graag wilde doen. Geen haast en geen stress, is blijkbaar het motto van Ben! Wanneer ik weer opnames wil maken, kom ik zeer zeker weer bij SC-Multimedia terecht! Dank je wel Ben!
Boris uit Kampweg schreef op 2 juni 2019
Heel professioneel en zeer attend heb ik Ben mogen ervaren. Hij heeft heel veel tijd en aandacht besteed aan mijn project met als resultaat, 8 mooie muziek tracks! Hij gaf mij helemaal niet het gevoel van een amateur maar behandelde mij gewoon heel professioneel! Hij is een grote aanrader voor een ieder die bezig is met muziek! Gr Boris
Charlotte Woudenberg uit Apeldoorn schreef op 7 januari 2019
Hartelijk ontvangen bij Ben met ontvangst van heerlijk kopje koffie. Hij besteedt veel aandacht en tijd aan het opnemen en afmixen van de nummers met als resultaat 3 mooie songs waar ik trots op ben. Ben, bedankt!

Contact

SC MULTIMEDIA
BEEKPAD 3
6961 DW EERBEEK
Tel 06-22496522
info@sc-multimedia.nl

    Partners

© 2023-2024  SC-Multimedia

Build by BoxWeb