Wanneer je bij SC-Multimedia jóuw opnames of jóuw repetities hebt gedaan, horen wij graag wat jouw bevindingen waren.

Laat het ons weten middels het formulier hiernaast. Heb je suggesties? Ook dáár staan wij voor open en gaan we ook zeker iets mee doen… wij zijn er tenslotte voor jou!

Recensie / Review

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chaja van der Heide/André van Solinge uit Amstelveen schreef op 8 december 2018
Via via kwamen wij in de studio terecht voor een live-uitzending en interview. We werden gastvrij onthaald en kregen de gelegenheid een flink aantal nummers live te spelen. De opnames verliepen vlot en makkelijk in de sfeervolle ruimte, dankzij Ben en zijn medewerkers . Mooie geluidskwaliteit en ben is een zeer goeie technicus. Zeker een aanrader!
Jos (countryband TD) uit Zutphen schreef op 21 november 2018
Niet alleen de website ziet er goed uit. Ook de ruimtes om te oefenen en de koffietafel. We genieten iedere donderdagavond tijdens onze oefenavond. Alles in perfecte staat. Fantastisch Ben en medewerkers.
Fernando (?In Spirit United/?NSPIRE ) uit Doesburg schreef op 20 november 2018
Ben de site ziet er super uit! Fijne, mooie en handige oefenruimtes. Plug and play en alles wat je nodig hebt aanwezig. Lobby ziet er goed uit en de bediening van koffie, thee en etenswaren is elke zaterdag, als wij oefenen, zeer vriendelijk. Ik zeg “Super en ga zo door” succes verder

Contact

SC MULTIMEDIA
BEEKPAD 3
6961 DW EERBEEK
Tel 06-22496522
info@sc-multimedia.nl

    Partners

© 2023-2024  SC-Multimedia

Build by BoxWeb