Team SC

HET TEAM

BEN GOTINK

Iedere muzikant die bij ons binnenstapt komt met Ben in contact. Niet alleen is hij de eigenaar van SC-Multimedia, maar is ook Studio-Engineer, verzorgd het mixen en mastering en maakt muziekproducties.
Een geluidstechnicus in hart en ziel.

LINDA GOTINK

Linda is mede-eigenaar van SC-Mulitmedia. Daarbij wordt de lounge door haar gerund en houdt zij van een gezellig praatje met de gasten.

BENNIE BRAAMS

Bennie zorgt dat de oefenruimtes er verzorgd en netjes opgeruimd uitzien. Dat werkt voor iedereen een stuk prettiger. Wanneer Ben niet aanwezig is, neemt Bennie de technische ondersteuning voor zijn rekening.

MARTJE BRAAMS

Martje steekt graag de handen uit de mouwen en kan absoluut niet tegen vuil. Zij heeft de belangrijke taak op zich genomen om er voor te zorgen dat alle ruimtes schoon blijven.

Bij afwezigheid van Linda, wordt de lounge door Martje gerund. Ook zij zorgt dan voor de gezelligheid en een praatje.

JAN BOUWKAMP

Als facilitair medewerker zorgt Jan voor het (klein) onderhoud van het pand en alles er in en omheen.

Daarnaast is hij de huisfotograaf en maakt mooie shots van de artiesten tijdens repetities. De foto's worden uiteraard ook aan de artiesten beschikbaar gesteld. Wanneer ook u komt repeteren in onze oefenruimtes of komt voor het opnemen van tracks, kunt u ook uw foto's meekrijgen.